Gratis Kérastase Fusio-Dose

16 september 2020

Hebben jouw blonde lokken al kennis gemaakt met Kérastase Blond Absolu? De vezels worden diep gehydrateerd en hersteld door hyaluronzuur en Edelweiss. Ultra-violet bestanddelen neutraliseren de oranje en gele tonen en laten jouw blonde, ontkleurde of gehighlighte lokken stralen. Maar zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt.  Wat je dan nodig hebt is Kérastase Fusio-Dose! En bij Yes! salons krijg je deze behandeling t.w.v. €15 nu GRATIS bij een besteding van minimaal €5O aan andere behandelingen. Lees hieronder hoe het werkt!

Hey There Blondie!

Natuurlijk zorg jij goed voor je haar! Maar zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt.  Wat je dan nodig hebt is Kérastase Fusio-Dose!

Dit is een systeem van 5 geconcentreerde formules en 6 boosters die jouw stylist kan personaliseren voor een zacht, glanzend en gezond haar. Er zijn meer dan 3O verschillende combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen. De Concentré zorgt voor de primaire haarbehoefte en de Booster zorgt voor de secundaire behoefte waardoor je het beste hebt van twee werelden.

Nu gratis Kérastase Fusio-Dose behandeling bij een besteding vanaf €50

Kan jouw haar wel een boost gebruiken? Klik dan op de button hieronder en download meteen jouw voucher voor een gratis Kérastase Blond Absolu Fusio-Dose behandeling ten waarde van €15.

Maak een afspraak bij jouw Yes! salon en je krijgt op vertoon van de voucher de Fusio-Dose behandeling gratis bij een besteding van minimaal €5O aan andere behandelingen.

Voorwaarden:

  • Alleen geldig op vertoon van campagne voucher van l’Oréal
  • De voucher is maximaal 6 maanden geldig en in te leveren bij alle Yes! salons.
  • Alleen geldig bij een besteding van minimaal €5O aan andere behandelingen
  • Niet geldig in combinatie met andere acties