Golden Chance

04 juli 2019

Ga jij bijna op vakantie? Jouw holiday wil je natuurlijk het liefst doorbrengen met een summerproof hairdo! Daarom is NU het moment om een bezoek te brengen aan een Yes! salon. Zo voorkom je gespleten punten in jouw beachy waves en zullen jouw lokken sprankelen tijdens de sunset. Important note: daarnaast ontvang je ook nog t/m 31 juli een Golden Ticket bij je behandeling of aankoop waarmee je kans maakt op allerlei leuke prijzen!

#Mainprice

Omdat wij al onze happy customers graag trakteren win je met élk Golden Ticket een leuke prijs. Van fijne kortingen op je favo product of behandeling tot één jaar gratis naar de kapper. Really, je leest het goed! Kiezen is geen issue meer; jij kunt alle trends uitproberen en zult op elk diner of feest de show stelen met perfect gestyled haar. It’s all about you; deze prijs is namelijk persoonsgebonden en heeft een maximale waarde van €700,- op behandelingen bij onze Yes! salons.

#Voorwaarden

De enige voorwaarde om mee te doen is dat je als klant geregistreerd staat bij een van de Yes! salons. Ohja, en houd er rekening mee dat de Golden Ticket prijzen niet geldig zijn in combinatie met andere acties. That’s all!

Grijp jij deze golden chance? You better do! Bekijk op de website welke salon jij gaat bezoeken en vergeet niet je geluksmuntje mee te nemen.