Get color fresh!

05 april 2019

Silver balayage, sunkissed blonde of een opvallende pastelkleur… Welke lentetint heb jij in je haar? Vooral nu het festivalseizoen van start is gegaan wil je natuurlijk optimaal shinen met je gekleurde hairdo. We feel you! En daarom delen wij graag ons favoriete product met jou. Dit fijne goedje geeft je haarkleur een flinke boost waardoor je geverfde coupe weer helemaal opleeft. Is dat precies waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder voor alle ins & outs over dit product.

Wat is het?

De Wella Color Fresh Liquid is een ‘semi-permanente’ haarkleurling die je geverfde lokken een tijdelijke opfrissing geeft. Het pro-duct heeft een zachte pH-waarde en bevat veel verzorgende ingrediënten. De perfecte combinatie voor gehydrateerd haar en een direct stralende kleur. Daarbij is het vrij van ammonia en (thank god) niet schadelijk voor het haar!

Hoe te gebruiken?

Het is vrij eenvoudig om dit smeerseltje zelf aan te brengen. Begin met het wassen van je haar en maak het vervolgens handdoek-droog. Begin met het aanbrengen op je aanzet, verdeel vervolgens het product gelijkmatig over de lengte van je lokken en kam het goed door. Wanneer de inwerktijd voorbij is, mag je het uitspoelen met lauwwarm water. That’s that!

Wat doet het?

Dit ‘wondermiddel’ behoudt de gewenste kleurtoon en het karakter van jouw geverfde haar waardoor je simpelweg langer kunt genieten van je tint! Daarom is het ideaal om te gebruiken tussen twee salonbezoeken in. Na gebruik blijft je haarkleur tot wel 10 wasbeurten stralen!

Ga jij de Color Fresh Liquid van Wella toevoegen aan je must-have productenlijstje? Scoor hem dan nu bij een van onze Yes! Salons voor maar €15,-. Bekijk op onze website welke salon het dichtst bij jou in de buurt is!