De hele maand augustus het derde product gratis!

05 augustus 2018

Tot het einde van deze maand kan je profiteren van de 1x1+1=3 actie. Onder deze actie vallen alle producten, waardoor combineren tussen al onze merken mogelijk is.

Wat houdt deze actie in?

1×1+1=3, het lijkt misschien een complexe formule maar de uitkomst is simpel: tot het einde van deze maand ontvang jij het derde en goedkoopste product gratis. Deze actie geldt op álle merken die bij onze salons verkocht worden. Onder deze merken vallen: Wella (color, styling & care), Wella SP en Sebastian Professional.

Het merk voor jou:

Met ons uitgebreide productaanbod hebben wij een antwoord op ieder type haarverzorging. Hou jij het lekker bij de ba-sics of ga je voor luxe?

Wella: Wella heeft voor ieder haarprobleem de oplossing. Met een uitgebreide productlijn voor gekleurd, beschadigd óf moeilijk te temmen haar, zit jouw coupe áltijd in model. En dat ook nog voor een zacht prijsje.

Wella System Professional: Het luxere zusje van Wella verwent en verzorgd jouw haar tot in de puntjes. Energize je haar en ga voor langdurig mooi resultaat.

Sebastian professional: Edgy en effortless. Sebastian professional draait jouw lokken in een handomdraai om tot een luxe en passend kapsel. Durf jouw haar te showen!

Benieuwd naar de producten die het best passen bij jouw haar? Profiteer tot eind augustus van deze kortingsactie en laat je adviseren bij een Yes! Salon bij jou in de buurt. Tot snel!