COLOR DEAL

03 maart 2020

Ben jij uitgekeken op de winterse kleuren in je haar en toe aan wat nieuws? Dankzij onze geweldige Color Deal kan jij van 2 maart t/m 30 april 2020 de lentekleuren terug in het haar brengen! Lees je mee?

Color Deal

Speciaal voor iedereen die dit voorjaar weer de zon terug in het haar wil brengen, hebben we nu de speciale Color Deal! Met deze deal brengen we een fashionable color aan in het haar, zodat jij weer kunt shinen. Een fashionable color is een kleurtechniek zoals highlights, een balayage of een free painting excl. de uitgroei. We verzorgen je haar bovendien met een hydraterend masker, als voorzien je van een stylish updo, zodat je mooi gestyled de deur uit gaat.

Zie hieronder in het kort de deal en de prijzen op een rijtje:

  • Fashionable color
  • Hydraterend masker
  • Stylish Updo

Kort: van €90 nu voor €59,95
Half lang: van €100 nu voor €69,95
Lang: €122,50 nu voor €79,95

Zien we jou binnenkort bij ons in de salon voor deze Color Deal? Wij helpen je graag aan een prachtige nieuwe look die past bij de lente! Bij ons kan je bellen voor een afspraak of loop je spontaan binnen. Vind hier jouw salon in de buurt.

Voorwaarden: Deze actie is geldig van 2 maart t/m 30 april 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties. De fashionable color is een kleurtechniek zoals highlights, een balayage of free painting excl. de uitgroei.