Black Friday Special

24 november 2019

Het staat waarschijnlijk al met grote letters in je agenda: BLACK FRIDAY is coming! Ofcourse, zijn ook wij groot liefhebber van knallende kortingen en daarom hebben wij een must-do Black Friday Kleurdeal. Jouw kans om alvast voordelig je hairdo party-proof te maken voor de feestdagen of eindelijk te gaan voor die mooie trendkleur waar je al een tijdje over twijfelt. Omdat wij iedereen graag de kans willen geven gebruik te maken van deze kleurdeal is deze special geldig van woensdag 27 november tot maandag 2 december 2019.

BLACK FRIDAY SPECIAL! What’s in it?

FASHIONABLE COLOR
Dit is een kleurtechniek, zoals highlights, een balayage of free painting exclusief de uitgroei. Onze stylisten kunnen je hierin persoonlijk adviseren om te komen tot het gewenste resultaat.

HYDRATE MASK
Wanneer je haarkleur on point is zorgen we voor de juiste verzorging. Met een hydraterend masker worden je lokken gevoed tot in de puntjes.

KNIPPEN
Vervolgens knippen we je coupe in model, just the way you like it!

FÖHNEN OF STYLEN
We laten je natuurlijk niet zomaar weer de deur uit lopen…. onze stylisten zorgen ervoor dat jij stralend de salon verlaat met perfect geföhnd of gestyled haar.

Deze exclusieve kleurdeal scoor je alleen nu voor de volgende prijs:

Kort van €100 voor €79
Half lang van €110 voor €89
Lang van €122,50 voor €99

Warning: vol = vol! Wegens de verwachte Black Friday Madness adviseren we om snel een afspraak in te plannen bij je favoriete haarstyliste.

Ben jij al aan het aftellen?

Note: niet geldig in combinatie met andere acties. De Fashionable Color is een kleurtechniek zoals highlights, een balayage of free painting exclusief de uitgroei.